Michlíčková mistryní ČR mezi jezdci U25. Obhájkyně skončila druhá

ikonka

Nejmladší účastnice mistrovské soutěže U25, šestnáctiletá Mariana Michlíčková, se v sedle Leeve Junga nenechala rozhodit a z poslední startovní pozice si v Martinicích po bezchybné jízdě docválala pro titul mistryně ČR, před Portychovou a Pospěchem.
04.10.2020 12:37  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB


 
Do finálového třetí kola mistrovství České republiky v parkurovém skákání 2020 vstupovaly tři jezdkyně s čistým kontem. 
 
Pod tlak je nedělní bezchybnou jízdou pouze s jedním trestným bodem za čas dostala Linda Portychová. Ta tak měla Copin´s Boyem po třech kolech na kontě pouze dva trestné body. S jednou chybou pak byl za ní Daniel Pospěch s Non Stop Novaequi, který v neděli dokončil bezchybně a v čase.
 
Natálie Ulčová s Demontem nakonec přivezla 16 trestných bodů a vypadla z elitní pětice. Velmi nadějně vypadala jízda Terezy Svobodové s Briatnií, avšak chyba na vodě znamenala 4 trestné body. 
 
Poslední na startu byla Mariana Michlíčková v sedle Leeve Junga 2. Svěřenkyně Aleše Opatrného dokázala předvést výbornou jízdu a s pouhým jedním trestným bodem za čas se radovala z vítězství. Druhá tak skončila loňská mistryně Linda Portychová s Copin´s Boyem.
 
O třetí místo se rozeskakovali Daniel Pospěch a Tereza Svobodová. Lepší výkon nakonec ve vypjatém rozeskakování podal Daniel Pospěch s Non Stop Novaequi a radoval se z bronzové medaile. Elitní pětici uzavřela s pěti trestnými body Nicola Grünthalová s Carefulem Z. 
 
Veškeré podrobnosti o programu a průběhu mistrovství České republiky v Martinicích najdete na adrese www.mistrovskemartinice.cz. Přímý přenos můžete sledovat na EquiTV.cz.
 
Foto Kateřina Návojová