reklama 11A

Michal Bančík ovládl jedno i dvojspřeží při MČR chladnokrevných koní

ikonka

Svaz chovatelů chladnokrevných koní uvedl v Dolním Jelení na začátku září mistrovství České republiky v kombinovaných soutěžích jedno a dvojspřeží. Vítězem obou kategorií se pro letošní rok stal Michal Bančík, a to vždy se slušným náskokem.
10.09.2019 08:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nejvýznamnější akcí letošní sezony je pro členy Svazu chovatelů chladnokrevných koní bezesporu Mistrovství České republiky v kombinovaných soutěží jednospřeží a dvojspřeží chladnokrevníků. To v letošním roce hostilo Dolní Jelení a to o víkendu 7. a 8. září 2019. Soutěžící se utkali ve vozatajské jízdě, ovladatelnosti s kládou a v neposlední řadě také v těžkém tahu.
 
V kategorii jednospřeží se na start postavilo celkem dvanáct koní. Nejméně trestných bodů součtem ze všech výše uvedených disciplín nasbíral Michal Bančík s koněm Naila, druhé místo patřilo Janu Blizňákovi a koni Švarná, o jediný bod třetí byl Jiří Foist a Narex.
 
Kategorie dvojspřeží čítala třináct startujících a právě třináctý soutěžící si vysloužil prvenství, byl jím opět Michal Bančík, tentokrát s koňmi Nick a Naila. O šest bodů druhý skončil Ján Francisty st. s dvojspřežím Perla a Praline, třetí pak Jaroslav Marvan s Markou a Girou.
 

Kompletní videozáznam najdete na EquiTV.cz.

 

Výsledky MČR ke stažení na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv Jezdci.cz



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE