Mezi jednotlivci čtyři nuly po dvou kolech MČR. Tretera si vybral koně

ikonka

Vladimír Tretera si přivezl do Martinic na mistrovství ČR výbornou formu. V sedle svých dvou koní jako jediný účastník nejtěžší kategorie jednotlivců ani jednou nechyboval. Nulu na kontě má po dvou kolech ještě Kamil Papoušek a Sergej Motygin.
03.10.2020 15:08  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB


 
Dva parkury na stupni T* mají za sebou v Martinicích u Březnice účastníci mistrovské kategorie jednotlivců. 
 
Suverénní jízdy předvádí v Martinicích především Vladimír Tretera. Dvě bezchybná kola si totiž připsal s Glierite i Gangsterem v/h Noddevelt. Ve finálovém třetím kole totiž může každý účastník sedlat pouze jednoho koně a Vladimír Tretera se vzhledem ke zkušenostem svých koní rozhodl pro Gangstera.
 
Bez trestných bodů postupuje do neděle i Kamil Papoušek s Great Feelingem 1. I tento jezdec předvádí v Martinicích vydařené výkony, když v sedle svého druhého koně Warnesse po jedné chybě ve čtvrtečním prvním kole v sobotu také nechyboval.
 
Třetím bezchybným po dvou kolech je Sergej Motygin v sedle klisny Quasar 1. Na zaváhání této elitní trojice bude čekat na průběžné čtvrté pozici Tereza Veselá, která s valachem Ferrari zapsala pouhé dva trestné body za překročený čas, v sobotu přitom dokončila bezchybně. S jednou chybou bude dále vyčkávat na dění v elitní trojici Ondřej Zvára s Quimerem-M a Kateřina Veselovská s Celanem S.
 
V otevřené soutěži si pro suverénní vítězství dojel Ondřej Zvára s Chaccolanem, který měl několikavteřinový náskok na své soupeře. 
 
Veškeré podrobnosti o programu a průběhu mistrovství České republiky v Martinicích najdete na adrese www.mistrovskemartinice.cz. Přímý přenos můžete sledovat na EquiTV.cz.
 
Foto Kateřina Návojová