reklama 11A

Mercedes-Benz Championat v Hamburku pro Fredricsona. Houtzager pátý

ikonka

CSI5* Hamburk to nejsou jen soutěže bodované do Global Champions. Na programu je i řada rámcových parkurů na nejvyšší úrovni obtížnosti. Mercedes-Benz Championat vyhrál ve čtvrtek 30. května švédský jezdec Peder Fredricson.
31.05.2019 15:33  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Peder Fredricson má důvod k úsměvu. Vyhrál nové auto značky Mercedes-Benz. Foto: GCT / Stefano Grasso
 
Čtvrtek 30. května přinesl při závodech CSI5* v Hamburku nejen první kolo Global Champions League, ale také Mercedes-Benz Championat s překážkami do 150 centimetrů. 
 
O vítězi rozhodovalo rozeskakování, v kterém si bez chyb v nejlepším čase 46,34 sekundy dojel pro trofej Švéd Peder Fredricson na koni H&M All In. O dvě desetiny pomalejší byla druhá Luciana Diniz z Portugalska v sedle valacha Vertigo Du Desert. Třetí místo obsadil Němec Andre Thiemer s Crazy Girl. Výborné páté místo získal člen týmu Prague Lions Nizozemec Marc Houtzager s holandskou klisnou Sterrehof's Dante.
 
Páteční dopoledne patřilo další z rámcových soutěží, a to stopětačtyřicítka na čas. Jejím vítězem se stal Ital Emanuele Gaudiano na ryzákovi Kingston VH Eikenhof. Druhý skončil Roger Yves Bost z Francie v sedle Sunshine du Phare a na pozici číslo tři dosáhl Brit Scott Brash s Hello M´Lord.
 

Výsledky sledujte ZDE





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE