Medaile z Říma byla blízko. Prague Lions jsou opět čtvrtí, už potřetí

ikonka

Anna Kellnerová s týmem Prague Lions již potřetí v letošní sezoně skončila těsně pod stupni vítězů. Nejprve v St. Tropez, poté ve Stockholmu a nyní i v Římě. Od bronzu ji s Jurem Vrielingem dělila jedna chyba. Vítězství vybojovali Shanghai Swans.
11.09.2021 16:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB


 
Prague Lions vstupovali do sobotní druhé části Global Champions League v Římě ze čtvrté pozice. Nesli si zatížení osmi trestnými body. Jur Vrieling s desetiletým valachem Fiumicinem van de Kalevallei i Anna Kellnerová na třináctileté klisně Catch Me If You Can OLD zopakovali stejný výsledek z pátku, kdy zapisovali po jedné chybě. Česká dvojice ji dnes zaznamenala až na závěrečné překážce s číslem 13. 
 
Po Pražských lvech následovali ještě tři celky, které měly z prvního dne jen jednu chybu. Paris Panthers tentokrát přidali dalších osm trestných bodů, a nakonec skončili druzí. Za Shanghai Swans dovezla čtyřbodovou penalizaci za jedno shození překážky Malin Baryard-Johnsson s H&M Indianou, zatímco Christian Ahlmann na hřebci Solid Gold Z projel cílem s nulou na bodovém kontě. To tomuto týmu nakonec vyneslo vítězství, neboť poslední startující Monaco Aces inkasovali 16 trestných bodů a propadli se až na osmý řádek výsledkové listiny. Z bronzu se radovali reprezentanti Madrid in Motion.
 

Psali jsme: Prague Lions se v Římě daří. Kurz byl hodně technický, říká Kellnerová

 
V průběžném pořadí po dvanácti kolech stále vedou Valkenswaard United s 247 body. Na druhý řádek tabulky GCL se posunuly Šanghajské labutě, které již od lídrů dělí jen pět bodů. S 240 body jsou nyní třetí Parid Panthers a přes 200 bodů mají ještě čtvrtí London Knights. Prague Lions mají 180,5 bodů, díky nimž jsou nyní sedmí za šestými Berlin Eagles a pátými Monaco Aces.
 
Foto: Josef Malinovský a Radim Kaller