reklama 11B

ME v Anglii s Čechy na startu. Tým se pokusí zopakovat úspěch v CEIO

ikonka

V sobotu 17. srpna se v anglickém Euston Parku bude konat mistrovství Evropy seniorů. Na trasu dlouhou 160 kilometrů se postaví i dvě české dvojice. Česko bude mít také družstvo v soutěži CEIO, v které naši jezdci loni zazářili!
13.08.2019 14:08  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Mistrovství Evropy seniorů se odehraje letos v Euston Parku nedaleko Cambridge. Na účastníky čeká v sobotu 17. srpna trasa na 160 kilometrů, na kterou vyrazí také dvě české dvojice – Janek Kroupa a Gazal V/6 Hektor a Petr Jadlovský s Caterine. 
 
Mezi favority budou jistě patřit Španělé. Ti ovládli hodnocení týmů při posledním mistrovství Evropy, jenž se konalo v roce 2017 v Bruselu. Stříbro si z Belgie odvezli Italové a třetí dojeli Švédi.
 
Češi ovšem posílají do Velké Británie také tým do soutěže CEIO2*. V loňském roce právě z této soutěže v Euston Parku dovezli čeští reprezentanti skvělé páté místo. 
 
V konkurenci třinácti družstev uspěli před rokem Janek Kroupa (Gazal V6 Hektor), Petra Kokořová (Latif Ghazal), Petr Jadlovský (Naomi Dakota) a Lucie Škábová (Suraya). 
 
Letos jsou do CEIO2* nahlášeni Lucie Krejčová s Lamiou, Lucie Škábová a Sahar, Barbora Koderová s Agile Joe, Michaela Jakešová s Pretoriou Symphonie a Nikola Nováková na koni Latif Ghazal. Mimo tým budou závodit ještě Petra Boudníková a Al Gata.
 
V rámci akce se pojede i CEI1*, kde budou startovat Jiří Bláha a Haram, Kateřina Teplá na Hadyah a Lucie Kubíková s All Shamalgan. Táňa Terberová pojede s Nevadou jednohvězdové CEIJY. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE