reklama 11B

MČR spřežení v Těšánkách slibuje krom sportu také pestrý program

ikonka

V pátek 20. září odstartuje v jezdeckém areálu Gruntu Galatík v Těšánkách nedaleko Kroměříže mistrovství České republiky ve spřežení. Kromě napínavé sportovní podívané čeká diváky opravdu nabitý doprovodný program v sobotu a v neděli.
17.09.2019 18:40  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Mistrovství České republiky ve spřežení, konkrétně pro kategorie jedno, dvoj a čtyřspřeží velkých koní a dvojspřeží pony, vypukne v pátek 20. září od 9 hodin, a to tradičně úvodní drezurní zkouškou. V sobotu bude sportovní program pokračovat divácky atraktivním maratonem od 10 hodin a poslední prověrka, vozatajský parkur, proběhne v neděli rovněž od desíti.
 
Na aktuálních soupiskách jsou hned tři jména těch, kteří se budou snažit obhájit titul z loňska. V kategorii jednospřeží se jedná o Jiřího Koníře, ve dvojspřeží o Josefa Drábka a ve dvojspřeží pony pak o Moniku Pospíšilovou. Loňský vítěz soutěže čtyřspřeží Jaroslav Juráň mladší letos startuje v kategorii párů. 
 
Diváci se však mohou těšit rovněž na velmi pestrý doprovodný program. O ten se postarají například mažoretky Infinity, Hanáci z Kojetína, Dámy v sedlech a mnoho dalšího.
 
Seznam účastníků, startovní listiny a následně i výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Web pořadatele si můžete prohlédnout ZDE.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE