reklama 11A

Martin Řezníček sbírá medaile v Kreuthu. Bezchybná byla také Anna Held

ikonka

Německý Kreuth navštívil na přelomu listopadu a prosince český reprezentant Martin Řezníček, který podává se svými koňmi stabilně velmi dobré výkony. Už ve čtvrtek se mu podařilo získat dvě medailové pozice, v pátek byl druhý v kategorii šestiletých.
29.11.2019 20:54  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Ve dnech 28. listopadu až 1. prosince probíhají v německém Kreuthu mezinárodní skokové závody, jichž se účastní také čeští reprezetanti Anna Held a Martin Řezníček. Již během úvodního dne se Martin umístil v soutěži pro sedmi a osmileté koně na třetím místě v sedle valacha Cero's Boy a co víc - zvítězil s devítiletou Chanyou ve stočtyřicítce.
 
V pátek se Martinu Řezníčkovi dařilo v kategorii šestiletých koní, kde získal s hannoverskou klisnou Corelia Blue druhé místo mezi šestadvaceti startujícími. Postavil se rovněž na start nejvyšší páteční soutěže do 145 centimetrů s jedenáctiletým Coolmanem. Dokončili bezchybně na výsledné osmé příčce. V ten samý den absolvovala Anna Held soutěž do stopětadvaceti centimetrů bez jediného trestného bodu v sedle valacha Casparino.
 
"Jsou to mé poslední závody v letošním roce a zatím jsem s výkony všech koni spokojený," komentoval své výkony Martin Řezníček. "Mám s sebou novou šestiletou naději Corelia Blue, která se zatím předvedla v tom nejlepším světle. Chanya ve čtvrtek vyhrála první kvalifikaci na Velkou cenu. Doufám, že Velká cena se povede podobně nebo ještě o kousek lépe jako před čtrnácti dny v Kronenbergu."
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv Martin Řezníček




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE