reklama 11A

Marek Klus zahájil ČSP v Ostravě výhrou. Ovládl nejvyšší soutěž dne

ikonka

Lépe nemohl vkročit do dalšího kola Českého skokového poháru 2019, které hostí v termínu 17. – 19. května Ostrava, Marek Klus. Ten si totiž dojel pro vítězství v nejvyšší vypsané soutěže pátečního programu S**, a to v sedle Carebise…
17.05.2019 20:13  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Z více jak dvacetičlenného startovního pole páteční nejvyšší soutěže S** se podařilo probojovat do návazného rozeskakování devíti koním. Tato kompletní devítka nechybovala ani v návazné části a příčky na stupních vítězů se tak rozdělovaly podle časů. Nejrychlejší výkon předvedl Marek Klus, který se tak radoval z vítězství v sedle Carebise. Stříbrem vstoupila do tohoto mítinku domácí dvojice Marek Hentšel  a Censor, kteří ovládly loňskou Velkou cenu Ostravy. Elitní trio uzavřel pak Jan Štětina s Benitem – S.

Během pátečního dne se také uskutečnily kvalifikační soutěže Czech Junior Cupu a Amateur Tour. Soutěž v rámci CJC s handicapem L*/L** zajela nejlépe ze startovního pole Gabriela Kopřivová. Vítězství v uzavřené soutěži v rámci Amateur Tour si odvezla Olga Janásová s Armani 4.

Na webové stránky Českého jezdeckého poháru se dostanete TUDY.

Foto Zenon Kisza





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE