reklama 11A

Marek Klus otevřel letošní venkovní sezonu ve velkém stylu

ikonka

Početná česká ekipa vyrazila do Ebreichdorfu do Rakouska. Parkuroví jezdci se tam účastní ve dnech 29. - 31. března národních závodů CSN. Úspěšně otevřel venkovní sezonu hlavně Marek Klus. Dařilo se i dalším našim zástupcům.
30.03.2019 19:11  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Závody CSN Outdoor Opening otevřely venkovní sezonu v Ebreichsdorfu. Mítink přilákal k účasti řadu českých jezdců a daří se jim. 
 
Marek Klus sbírá jedno výborné umístění za druhým. V páteční stotřicítce dojel druhý v sedle Solidata. Druhé místo obsadil také na parkuru do 135 cm, a to s Carebisem, navíc byl ve stejné soutěži třetí s Carisonem. 
 
Páteční stotřicítka se vydařila i dalších českým dvojicím Jana Ferenc Perníčková s Cascayou skončila s nulou šestá, sedmé místo obsadil Radek Škodík na koni Lawrenc A. Nezaváhala ani Tereza Markusková s ryzákem Quentinem Donth M, Klára Dostálová s Manou a Jiří Hruška na Acoradii.
 
V sobotu vyhrál Marek Klus se Solidatem stotřicítku. Stejně vysoký parkur sedl také Vladislavě Humplíkové s Buenou Utopií, která rovněž zvítězila.
 
Nejvyšším parkurem v sobotním programu byla soutěž do 140 cm. V té dojel s čistým kontem Marek Klus třetí. Sedlal Al Cambera.
 

Výsledky najdete ZDE





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE