reklama 11D

Maraton v Ksiazu Čechům nepřál. Výjimkou byl Drábek a Sedlinská

ikonka

V Ksiazu vyvrcholily 16. června mezinárodní závody spřežení na úrovni jedné a dvou hvězd, přičemž hojné zastoupení měli na startovních listinách čeští reprezentanti. Maraton našim příliš nepřál a ve většině případů je odsunul o několik příček dozadu.
16.06.2019 22:25  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Jak už to tak bývá, maraton je v rámci soutěží spřežení sítem a to se potvrdilo i v polském tříhvězdovém CAI v Ksiazu, kde v půlce června startovala řada českých reprezentantů. Většinu z nich bohužel odsunul hned o několik míst dozadu. Jednalo se například o po drezurách sedmého Jiřího Zieglera, výsledně desátého, předposledního, či Otu Bareše, kterého maraton dokonce vyřadil ze hry úplně. Výjimku představoval Josef Drábek ve dvojkách, který se díky maratonu posunul z původně deváté na sedmou příčku, podobná situace se opakovala v jedničkách u Markéty Sedlinské. Radek Nesvačil startoval jako jediný v kategorii čtyřspřeží a dokončil všechny tři zkoušky s výsledným hodnocením 211,96.
 

Jak vypadala situace po drezurách, se dočtete v tomto článku: V polském tříhvězdovém Ksiazu je po drezurách nejvýše Juráň a Ziegler

 

 
CAI3* mezi jednospřežími vyhrál domácí Bartłomiej Kwiatek, dvojspřeží pak Weronika Kwiatek.
 
Na úrovni dvou hvězd se předvedlo pouze několik málo spřežení, vždy maximálně tři v soutěži. Nejlepšího výsledku mezi dvojspřežími pony dosáhl Michal Kořínek, Lubomír Hlavenka byl druhý s dvojspřežím velkých koní.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv pořadatele/FB/Driving.pl




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE