Malin Baryard-Johnsson nebude v Super GP. Klisna Indiana se zranila

ikonka

Kvůli lehkému zranění na noze klisny H&M Indiana nenastoupí do sobotní Super Grand Prix při Global Champions Prague Playoffs v libeňské O2 areně jedna z velkých favoritek – švédská reprezentantka Malin Baryard-Johnsson. „Jsem z toho smutná,“ uvedla.
16.11.2022 09:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB


 
Fanoušci švédské jezdkyně Malin Baryard-Johnsson, ale také úspěšného týmu Stockholm Hearts, smutní. Malá rána na noze klisny H&M Indiany způsobená při pobytu ve výběhu zabránila této dvojici, aby se zúčastnila v nacházejících dnech galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs v O2 areně.
 
Tato dvojice přitom patřila do okruhu favoritů, neboť v posledních třech Grand Prix Longines Global Champions Tour postoupila do rozeskakování. Klisna Indiana také výrazně pomohla týmu Stockholm Hearts k celkovému druhému místu. Podílela se zhruba na jedné čtvrtině celkových bodů získaných pro zmíněný celek v letošní sezoně Global Champions League, v níž během tří ze čtyř kol ani jednou nechybovala. To se v tomto roce povedlo pouze třem koním.
 

Psali jsme: Po roce opět do Prahy. Malin Baryard-Johnsson míří do Super Grand Prix

 
Je to tak velká rána pro celý tým, který rozhodně měl na to bojovat o nejvyšší příčky v Super Cupu GCL. „Samozřejmě, že jsem velmi smutná. Měli jsme skvělý rok a opravdu jsem se těšila na Super Grand Prix v Praze. Doufám, že se příští rok se nám podaří kvalifikovat znovu,“ zklamaně konstatovala Malin Baryard-Johnsson.
 
Foto: poskytlo tiskové středisko Global Champions
Zdroj: tisková zpráva Global Champions