reklama 11C

Explosion W prodán! Majitele změnil jen dva dny po triumfu v Praze

ikonka

Dva dny po triumfu fenomenálního ryzáka Explosiona W při Super Grand Prix v Praze oznámil Ben Maher na svém facebookovém profilu, že tento desetiletý holandský teplokrevník, jenž je pasován za nejlepšího parkurového koně současnosti, změnil majitele.
26.11.2019 11:08  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12A

Minulou sobotu vyhrál možná neprestižnější halovou Grand Prix. Řeč je o valachovi Explosionovi W, který v sedle s Benem Maherem završil úžasnou sezonu vítězstvím v Global Champions Super Grand Prix v Praze. Explosion W, aktuálně považovaný za nejlepšího skokového koně současnosti, v září pomohl Maherovi i k celkovému titulu v sérii Global Champions Tour 2019.
 
Dva dny po pražském vítězství přišla informace o ryzákově prodeji. Zprávu serveru World of Show Jumping potvrdili na sociálních sítích Ben Maher i původní majitel Poden Farms manželů Moffittových. "Prodej přišel po četných nabídkách. Prioritou bylo zachovat dvojici spolu s Benem Maherem pro britskou reprezentaci," stojí v prohlášení Poden Farms.
 

Exkluzivně: Explosion je obr s dobrým srdcem. Dává mi velkou sebedůvěru, říká Ben Maher

 
"Explosion s námi byl čtyři roky a ušli jsme úžasnou cestu. S Benem Maherem byl součástí úspěšného týmu London Knigths a toto spojení zůstane zachováno. Bylo pro nás také nutné, aby dvojice zůstala i pro národní reprezentaci, což se povedlo dohodnout. Přejeme Pamele Wright a Charlotte Rossetter vše nejlepší a těšíme se, jak budeme dál sledovat jeho kariéru," uzavírá Poden Farms.
 
Novými majiteli Explosiona W jsou Pamela Wright a Charlotte Rossetter. "Jsme nadšené, že můžeme být součástí příběhu Explosiona. Je to neuvěřitelný kůň, který se už zapsal ve světovém sportu, a my se těšíme, jak bude probíhat další jeho cesta výš. Je vzrušující nastoupit tu cestu s Benem Maherem, s kterým tvoří zavedenou a fantastickou dvojici," uvedly nové majitelky.
 
Kompletní zpravodajství Jezdci.cz z Prague Playoffs včetně mnoha rozhovorů najdete na tomto odkazu.
 
 
Foto: Kateřina Návojová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE