reklama 11D

Maikel van der Vleuten se učí česky. Všechny fanoušky zve do Prahy

ikonka

Nizozemský reprezentant Maikel van der Vleuten byl v loňském roce členem týmu, který zvítězil při Global Champions Super Cupu v Praze. O triumf se celek pokusí i letos. V dalším rozhovoru s Liborem Boučkem toho jezdec prozradil víc a učí se i česky!
08.10.2019 13:58  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C


Madrid in Motion s Maikelem van der Vleutenem v řadách byli prvním vítězným družstvem v historii Global Champions Prague PlayOffs. Pro titul si dojeli ve finále Super Cupu, jež se konalo 16. prosince 2018 v pražské O2 areně. Letos tak budou triumf obhajovat.

„Doufám, že se nám to povede. Už víme, co nás čeká. Je tu hodně silných družstev a není lehké zvítězit. Loni všechno zapadlo do sebe, jenže tohle je zase úplně jiná show,“ hodnotí šance Maikel van der Vleuten.

Nizozemská hvězda také dodala, že loňské závody byly velmi povedené a všichni jezdci byli ohromení organizací. Pražské GC PlayOffs považuje za akci, kterou by si žádný fanoušek skokového sportu neměl nechat ujít. Ostatně pozvánku na závody se naučil v češtině. Podívejte se na video!

Podrobnosti o přípravách této největší parkurové události a informace o předprodeji vstupenek jsou na adrese www.pragueplayoffs.com. Další informace o Global Champions najdete na webu www.gcglobalchampions.com.





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE