reklama 11A

Lucie Strnadlová vyhrála ve Frenštátu a má reálnou šanci na finále ČSP

ikonka

Průběh Velké ceny Frenštátu pod Radhoštěm, která byla předposledním kolem 18. ročníku Českého skokového poháru, výrazně ovlivnil vytrvalý déšť. Finálový parkur dokončili bez chyby tři jezdci a díky nejlepšímu času vyhrála Lucie Strnadlová.
08.09.2019 17:16  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Neděle 8. září přinesla předposlední Velkou cenu v rámci Českého skokového poháru. Uskutečnila se na travnatém kolbišti ve Frenštátu pod Radhoštěm. Z původně nahlášených pětadvaceti startovních dvojic se na poslední chvíli sedm z nich odhlásilo kvůli vytrvalému dešti, který komplikoval průběh závěrečného dne tohoto závodního mítinku již od brzkých ranních hodin.
 
Do finále Eurobit Velké ceny Frenštátu nastoupilo nakonec osm nejlepších jezdců, přičemž jen tři z nich zvládli zopakovat čistou jízdu a rozdělili si tak mezi sebou medailové pozice. O necelé tři desetiny sekundy vyhrála Lucie Strnadlová v sedle Cariny před Vladimírem Treterou na koni Gangster V/H Noddevelt, čímž zopakovali svá pořadí ze sobotní generálky, kde o vítězství rozhodly rovněž jen zlomky sekundy. Třetí příčku získal Jan Chýle s Larou a upevnil tak před finálovým mítinkem svou pozici v nejlepší čtyřce, do které se díky svému vítězství probojovala nově také Lucie Strnadlová. 
 
Reálnou šanci na start ve velkém finále, jež proběhne za dva týdny v Martinicích na Příbramsku, mají ještě Jan Štětina a Rudolf Doležal. Ve hře jsou ještě Ondřej Pospíšil a Marek Klus. Kompletní výsledky a aktuální žebříček Českého skokového poháru najdete na adrese www.ceskyskokovypohar.cz.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE