reklama 11C

Live briefing EquiTV: ČSP stojí na startu 18. ročníku. Co na to jezdci

ikonka

Český skokový pohár vstupuje již do 18. ročníku. Jak tuto domácí parkurovou extraligu v roce její „plnoletosti“ vnímají samotní jezdci? Jak moc se za 17 let změnila? Pohled do minulosti, současnosti i budoucnosti nabídneme živě 18. 4. od 12.00 hodin.
17.04.2019 20:20  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B

PŘENOS MŮŽETE SLEDOVAT POD TÍMTO ODKAZEM!

 
Internetová televize EquiTV.cz připravila na čtvrtek 18. dubna od 12.00 hodin živý přenos z Hořovic na Berounsku, kde se odehrává první kolo Českého skokového poháru 2019. Sportovní výkony jezdců a koní však tentokrát nebudou hlavní náplní vysílání – na to si budete muset tradičně počkat až do neděle. 
 
Do nového pořadu „Live briefing EquiTV“ si moderátoři Aleš Suchánek a Josef Malinovský pozvou několik hostů především z řad jezdců, ale také organizátorů či funkcionářů. 
 
V živém on-line vysílání bude prostor i na improvizaci, a tak se sami nechte překvapit, kdo všechno se nakonec k mikrofonu během popolední hodiny dostane. Zváni budou samozřejmě především jezdci, kteří mají s účastí v Českém skokovém poháru bohaté zkušenosti a na svém kontě i nejeden úspěch v rámci tohoto seriálu. 
 
Nenechte si proto ujít připravovaný stream a zapněte si automatické připomenutí začátku vysílání! Pokud nemáte ve čtvrtek od 12.00 hodin čas, nemusíte zoufat, video bude později dostupné i ze záznamu.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE