reklama 11B

Listopadový Jezdecký zpravodaj 2018 již brzy

ikonka

Nejnovější vydání Jezdeckého zpravodaje 2018 vyjde už brzy! Opět jsme do něj dokázali vměstnat všechny důležité informace o závodech, které se konaly za poslední měsíc. Pojďte se s námi podívat, co najdete v listopadovém čísle…
19.11.2018 16:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Hlavní článek je věnovaný finále Longines Global Champions Tour, které se jelo v Dauhá. Tamní Velkou cenu i celkové bodování letošní série ovládl suverénně Ben Maher. Také si připomeneme ligové klání v rámci okruhu Global Champions. 
 
Podíváme se do Šamorína, kde se uzavřela závodní sezona skokovým mítinkem CSI4*. Nechyběli při něm čeští jezdci. Zapomenout nesmíme také na Světový pohár v evropských halách. V plném proudu jsou soutěže ve třech disciplínách. Něco jsme přinesli i z chovatelské sféry, konkrétně si zrekapitulujeme výběr hřebců k plemenitbě slovenského teplokrevníka. 
 
Jezdecký zpravodaj s číslem 11-12 vyjde 20. listopadu! Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se na předešlá vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i zmiňované aktuální vydání!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE