reklama 11D

Libuši Mencke čeká CDI4* v Hamburku. Skokani míří na troje závody CSI

ikonka

Přelom května a června nabídne pět mezinárodních závodů, kterých se zúčastní reprezentanti České republiky. Vedle čtyřhvězdového CDI, kam vyrazí Libuše Mencke, jsou to troje skokové závody CSI a zahálet nebudou ani voltižéři.
27.05.2019 15:19  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Na závody CDI4*, které se konají ve dnech 30. května až 2. června v Hamburku míří česká dvojice Libuše Mencke a Syrio. Mítink se koná současně s CSI5*, jež je součástí Global Champions. Jde už o šesté kolo. To se bude muset obejít bez účasti Anny Kellnerové, kterou vyřadilo zranění. Prague Lions ovšem chybět nebudou.
 
Do zahraničí jsou přihlášení také další čeští parkuroví reprezentanti. Emma de Moussac se představí na CSI v St. Tropez. Aleš Opatrný a Ondřej Zvára jedou do Mnichova. Opatrný má pro tříhvězdové soutěže nahlášené koně Sangris Boy a Forewer, Zvára bude sedlat Cento Lana a Chaccolana. 
 
V polském Ciekocinku setrvává Sára Vingrálková s Kas-sinim DC, L´Amour a Oscarem des Fontaines. Tento týden jí doplní také Marek Klus, jenž ve dvou hvězdách pojede Al Cambera a Carisona.
 
Početná voltižní ekipa míří na CVI do Ebreichsdorfu do Rakouska. Představí se frenštátská juniorská skupina a junioři nastoupí i do Pas-de-deux.
 
Bez české účasti, ovšem se skokovou špičkou na startu se odehraje CSIO St. Gallen, zařazené do bodování Poháru národů evropské první divize.
 
Ilustrační foto: archiv Libuše Mencke




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE