reklama 11D

Libuše Mencke je již v Rotterdamu. V dějišti šampionátu vydatně prší

ikonka

Jediná česká účastnice mistrovství Evropy v drezuře 2019, které se koná v nizozemském Rotterdamu, je již od pátku v dějišti šampionátu. Stejně jako většina dalších jezdců dorazila Libuše Mencke v pátek. Podívejte se na fotogalerii z místa dění.
17.08.2019 19:02  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Libuše Mencke je v dějišti evropského šampionátu již od pátku, kdy dorazila do Rotterdamu také většina ostatních drezurních jezdců. Česká reprezentantka to neměla ze své domovské stáje v Německu o mnoho blíže, než to mají naši paradrezurní jezdci. „Vyráželi jsme v pátek kolem čtvrté hodiny ranní. Je to sem zhruba osm set kilometrů,“ říká Libuše Půplánová, kterou redakce Jezdci.cz požádala o bližší informace.
 

PSALI JSME: ME Rotterdam: Spolu s paradrezurou bude mít ČR zastoupení i v drezuře

 
V Rotterdamu byl sobotní den ve znamení vydatného deště, ale pořadatelé jsou na vše velmi dobře přichystáni, což ostatně dokazují i fotografie z místa. „Počasí je nic moc, ale pro koně je to fajn, ne moc teplo, ani chladno. – Dnes proběhly první tréninky v aréně, která je perfektně připravena. Organizátoři již dokončují pouze poslední úpravy,“ dodává Libuše Půlpánová.
 
O průběhu mistrovství Evropy v Rotterdamu vás budeme nadále pravidelně informovat. Podrobnosti o soutěžním programu najdete na adrese www.rotterdam2019.com
 
Foto Libuše Půlpánová




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE