reklama 11C

Lacina ovládl Zlatou podkovu v Těšánkách. Jelo se i o oblastní tituly

ikonka

Ve dnech 4. a 5. května se v Těšánkách ve Zlínském kraji konalo druhé kolo Zlaté podkovy ve všestrannosti. Zároveň se tam také jelo o oblastní mistrovské tituly v této atraktivní disciplíně. Podívejte se, komu se dařilo.
07.05.2019 12:48  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Hlavním vrcholem dalšího letošního kola Zlaté podkovy ve všestrannosti, které se odehrálo v Těšánkách během prvního květnového víkendu, byla stejnojmenná soutěž dvouhvězdové úrovně. Jejím vítězem se stal Petr Lacina, který v sedle Trika 3 dokončil s výsledkem 36,23 trestného bodu. K prvenství mu pomohl zejména čistý parkur. Také kros dokončil pouze s drobnou penalizací.

Druhé místo patřilo Lucii Húskové s Čikem, jež inkasovala o necelé 4 trestné body více. Na třetí příčce dojel Radko Heindenreich ml. Ten v sedle Battaliona zahájil nejlepší drezurou, v terénní a skokové zkoušce pak ovšem nasbíral 22 bodů a klesl v pořadí. O stupeň nižší Stříbrnou podkovu ovládl Roman Zvěřina s Ascorkou.

V Těšánkách zároveň Zlínská oblast ČJF vypsala oblastní mistrovství. Seniorskou mistryní se stala Lucie Brabcová s Karotkou. Stříbro brala Monika Machová s koněm Regulus MT3/Romulus Uhřičický a třetí místo obsadila dvojice Kristýna Chorovská a Cassinis Girl.

V kategorii pro jezdce od 17 do 21 let vybojovala nejcennější kov Anna Zanášková na koni Flinkie, mezi účastníky ve věku od 12 do 16 let vyhrála Zoja Černá s koněm Lord Charles.

Na podrobný článek o oblastním mistrovství se dostanete zde

 

Výsledky najdete v tomto odkazu

Foto: Jan Němeček





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE