reklama 11A

Kutcher vyhrál v St. Tropez páteční rámcovku, Chudyba skončil čtvrtý

ikonka

V pátek 13. září pokračoval druhým dnem sedmnáctý mítink parkurové série Global Champons. Na programu byly dvě rámcové soutěže CSI5*, přičemž v té první do 145 cm vyhrál Marco Kutscher z týmu Prague Lions. Slovák Bronislav Chudyba skončil čtvrtý.
14.09.2019 01:07  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Páteční soutěž CSI5* do 145 centimetrů se jela na čas. Ten měl nejrychlejší v kombinaci s bezchybnou jízdou člen týmu Pražských lvů Marco Kutscher na desetiletém hřebci Charco. Ten jako jediný pokořil hranici 60 sekund, a to o čtyři setiny. Čtvrt vteřiny na něj ztrácel jeho krajan z Německa Daniel Deusser v sedle mladé devítileté klisny Kiany van het Herdershof. 
 
Pouhých pět setin navíc měl Ir Bertram Allen na desetileté Vox Dei a těsně pod stupni vítězů zůstal Slovák Bronislav Chudyba na jedenáctiletém valachovi Lesterovi IX.
 
Nejvyšší páteční soutěž měla ještě o pět centimetrů vyšší překážky. Z devíti dvojic, kterým se podařilo čistým výkonem probojovat do rozeskakování, bezchybnou jízdu zopakovalo pět. Nejrychlejší z nich byl Belgičan Pieter Devos na zkušeném patnáctiletém valachovi Espoir.
 
Američan Kent Farrington s jedenáctiletou Austriou 2 na něj ztrácel jen tři desetiny sekundy. O necelou vteřinu pomaleji projel cílem Eric van der Vleuten z Nizozemí na valachovi Djoost Again. Další dekorované pozice obsadili Francouz Kevin Staut na valachovi Viking d'la Rousserie a Britka Alexandra Thornton na klisně Charielle.
 
Foto Stefano Grasso/LGCT




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE