reklama 11D

Kůň 2021 v Lysé: Tradiční denní program a večerní koňská ABBA galashow

ikonka

Na Výstavišti v Lysé nad Labem proběhne od pátku 24. do neděle 26. září veletrh koní a všeho, co k nim patří Kůň 2021. Vyvrcholením pátečního a sobotního programu výstavy Kůň 2021 bude Večerní koňská ABBA galashow.
21.09.2021 10:19  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Návštěvníkům se představí jednotlivá plemena koní, kterých bude na výstavě ustájeno více než sto dvacet. Zastoupena budou teplokrevná, plnokrevná, chladnokrevná, sportovní, historická i malá plemena, poníci a miniaturní koně. 
 
Všichni budou k vidění nejen v boxech, ale i na dvou předvadištích, přičemž pro přípravy vystoupení slouží předvadiště v hale A1 a hlavní doprovodný program odstartuje v pátek 24. 9. v 10:00 hodin v hale C. „Slavnostního zahájení se zúčastní řada hostů, kteří pojedou v kočárech z radnice v Lysé nad Labem,“ říká ředitel výstaviště Ondřej Matouš. 
 

Psali jsme: Kůň 2020 v Lysé: Přehlídka plemen, jezdeckého umu i pestrých kostýmů

 

Velmi atraktivní doprovodný program obsahuje vystoupení jízdní policie, westernové show, ukázky drezury a parkuru. Mimořádná budou opět i představení národního hřebčína a hřebčinců působících na území České republiky – z Kladrub nad Labem, z Písku a z Tlumačova. 
 
Novinkou letošní výstavy je největší výstava obrazů s koňskou a další tématikou z díla slavného malíře Emila Kotrby, která bude instalována v hale A2.
 
„Nedílnou součástí výstavy Kůň 2021 bude i účast tuzemských i zahraniční firem z tohoto oboru. Vystavovatelé nabídnou veškeré zboží, výrobky či služby, které jezdci a chovatelé potřebují k výkonu své činnosti – například jezdecké potřeby, přepravníky, kočáry, stájové technologie, širokou nabídku krmiv a doplňků, kovářské zboží, veterinární doplňky a odbornou literaturu,“ říká manažer výstavy Ladislav Žoha.
 

Nepřehlédněte: Foto: Lysá zažila Koně 2020 ve světlech reflektorů a potěšila diváky

 
„Vyvrcholením pátečního a sobotního programu výstavy Kůň 2021 bude Večerní koňská ABBA galashow doprovázená audiovizuálními efekty a živou hudbou. To vše dohromady s mluveným slovem moderátora připraví kouzelné prostředí pro ty nejlepší ukázky výkonů koní i jezdců. Letošní ročník bude ve znamení revival kapely slavné ABBY – živý doprovod jednotlivých vystoupení obstará POP STARS revival. Stejně zajímavé bude určitě i vystoupení lidského parkuristy v podání Taryho,“ říká na závěr ředitel výstaviště Ondřej Matouš.
 
Foto: Dalibor Gregor
Zdroj: tisková informace VLL



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE