reklama 11B

Kros zamíchal pořadím finále Zlaté podkovy. Novým lídrem je Maxera

ikonka

Jiří Maxera se díky výbornému výkonu v sobotní terénní jízdě dostal do vedení ve finále Zlaté podkovy. Pořadí se měnilo i na dalších pozicích. Velmi dobře měla soutěž rozjetou obhájkyně titulu Eliška Orctová. Té se ale v krosu nedařilo.
24.08.2019 17:28  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Finále Zlaté podkovy ve všestrannosti hostí tradičně humpolecké závodiště. V pátek 23. srpna se jely drezurní úlohy, po nichž se do vedení v nejvyšší úrovni CNC3* dostala obhájkyně vítězství z let 2017 a 2018 Eliška Orctová. Šance na hattrick se ale zřejmě už rozplynuly, když se jí nevydařil sobotní kros, po kterém klesla na desáté místo.
 
Do vedení se dostal Jiří Maxera ve dvojici s C´Est Le Beau. Ten byl po drezuře třetí a v terénu inkasoval pouze 3,20 trestného bodu za čas. Na druhé příčce je Radim Toman na koni Easy Jump a třetí místo patří před rozhodujícím parkurem Jakubovi Hlávkovi s Farhou-K.
 
Ve Stříbrné podkově na úrovni dvou hvězd si vede i po terénní jízdě nejlépe vítězka drezurní úlohy Alžběta Vyštajnová s Elzarem. Druhá je Adéla Vrtková s Action Boyem a třetí místo patří zatím Dominice Strejcovské na Corde.
 

Výsledky najdete ZDE

 





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE