reklama 11B

Kros v Kronenbergu zamíchal pořadím. Češi dobojovali i v Sopotech

ikonka

Závěrečná terénní zkouška posunula české reprezentanty v rámci CCI k blíže k elitním příčkám. V CCI2*-S bral Miroslav Trunda 12. místo. V CCI3*-S se dařilo více Adéle Svobodové a umístila se na 30. příčce. V Sopotech zakončil CCI3*-L parkur…
05.05.2019 19:42  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Oběma českým dvojicím nedělní kros v nizozemském Kronenbergu pomohl k lepším výsledkům. V CCI3*-S se z lepšího umístění radovala Adéla Svobodová, která v krosu připsala penalizaci 16 bodů a s celkovým počtem 64,7 bodů se postavila na 30. místo, tedy o 14 míst výše než po parkuru a drezuře. O šest příček pod ní v konečné výsledkové listině se postavil Miroslav Trunda, který v sedle Shutterflyke inkasoval během krosu celkem 32 trestných bodů. Konečná penalizace tak u této dvojice činila 77,3 bodů.

Na druhou desítku výsledkové listiny stačily výkony obou českých dvojic v rámci CCI2*-S. Tam si krásnou 14. příčku vybojoval Miroslav Trunda s Trnkou-Ruf, který na konci počítal 42,8 bodů. Adélu Svobodovou s Double Clear SL dělily od Miroslava Trundy tři příčky a s 43,9 body se umístila na 17. místo.
 

Shrnutí sobotních výsledku z Kronenbergu i Sopot najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 

Mezitím se v polských Sopotech uzavřela výsledková listina CCI3*-L, kde závodily rovněž dvě české dvojice. Robert Pokorný se po nedělním parkuru, kde jednou chyboval, postavil na konečné 12. místo s 42,1 body na kontě. Eliška Opravilová zaznamenala v neděli osm trestných bodů a brala 29. příčku výsledkové listiny s penalizací celkem 58,2 bodů.

 

Kompletní výsledkové listiny z Kronenbergu najdete TADY, ze Sopot TADY.





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE