reklama 11A

Královické ozvěny: S Opatrným, Štětinou a Pokorným o sezoně 2019

ikonka

Při druhém kole Zimního jezdeckého poháru ČJF 2019 v Královicích jsme oslovili s reportážním mikrofonem EquiTV.cz přední české jezdce Aleše Opatrného, Roberta Pokorného a Jana Štětinu, abychom se jich zeptali nejen na hlavní cíle pro sezonu 2019.
01.03.2019 13:32  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

 
V Královicích u Slaného se v neděli 24. února sešla velmi početná, ale také kvalitní sestava jezdců a koní. Jak hodnotí začátek sezony 2019 a co by mělo být jejím vrcholem, na to jsme se zeptali parkurového reprezentanta českého A-kádru Aleše Opatrného, mistra české republiky ve všestrannosti 2018 Roberta Pokorného a finalisty Českého skokového poháru, resp. vítěze loňského finále Zimního jezdeckého poháru Jana Štětiny. Podívejte se na připravené video rozhovory!
 

 
Do Královic se Zimní jezdecký pohár ČJF 2019 vrátí již 10. března a poté ještě 22. až 24. března, kdy se na tomto místě koná finále celého seriálu v rámci velkého Jezdeckého festivalu. Kromě parkurů tam proběhnou vozatajské, voltižní a drezurní soutěže. Podrobnosti najdete na stránkách www.jezdeckypohar.cz a www.jezdeckyfestival.cz.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE