reklama 11C

Královická voltiž: Nejvyšší známku získala skupina z Frenštátu

ikonka

Dalo by se říci, to nejlepší na konec. Juniorská skupina z Frenštátu pod Radhoštěm uzavírala nedělní voltižní dopoledne a nakonec se těšila z nejvyšší známky. Jezdecký festival totiž opět změnil disciplínu. Po skocích a spřežení se dočkala voltiž.
24.03.2019 13:18  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nedělní dopoledne v Královicích bylo ve znamení opět jiné disciplíny. Při Jezdeckém festivalu se tentokrát jednalo o voltiž. Zcela nejvyšší známku ze všech brala skupina z Frenštátu pod Radhoštěm, která atakovala hranici sedmi bodů. Skupina Frenštát-junior 1 si připsala na konto 7,015 bodů a s přehledem zvítězila. Jedná se zároveň o skupinu, která se pravidelně účastní i mezinárodních závodů.

Mezi ženami kategorie junior B si pro první příčku došla Klára Kyselá, když získala za svoji sestavu 6,486 bodů. O pár desetin bodů více pak zajistilo první příčku Barboře Kyselé, a to v kategorii ženy junior A.

Na stránky Jezdeckého festivalu se dostanete ZDE




Díky EquiTV.cz můžete sledovat celý průběh Jezdeckého festivalu 2019 v Královicích u Slaného ŽIVĚ! Vysílání začíná vždy 10 až 15 minut před zahájením první soutěže dne a končí bezprostředně po dekorování závěrečné soutěže.
 
 

 


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE