reklama 11D

Krakovské elitní příčky na dosah. Aleš Opatrný v sobotu nechyboval

ikonka

Sobotní dvoufázová soutěž v rámci střední túry, kde překážky měřily 135 cm, se neobešla bez dvou startů pod českou trikolorou. Sára Vingrálková i Aleš Opatrný překonali první fázi s nulou, ve druhé fázi dovezl nulu do cíle jen jeden z nich…
02.03.2019 17:45  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Rovných šedesát dvojic nastoupilo do dvoufázové soutěže vysoké 135 cm v rámci střední túry. Mezi těmito dvojicemi nechyběly ani dvě s českou vlajkou.

Aleš Opatrný v sedle Sangris Boye dokončil stejně jako Sára Vingrálková spolu s L’Amour první fázi této soutěže bez trestných bodů. Ve druhé fázi se ale podařilo bezchybnou jízdu zopakovat pouze jedné z českých dvojic.

Sára Vingrálková v sedle ryzky L’Amour inkasovala v druhé fázi celkem šest trestných bodů, což ještě stačilo na umístění v první polovině výsledkové listiny, konkrétně na 26. příčku.

Tím, kdo v českých barvách pomýšlel na elitní příčky, byl Aleš Opatrný, který nulu z úvodní fáze zopakoval se Sangris Boyem i v druhé fázi. Čas české dvojice stačil na umístění těsně za elitní pětkou, tedy na konečné 6. místo.

Z vítězství se radovala v této zkoušce belgická dvojice Jan Vinckier a Qantas díky bezchybnému a zároveň nejrychlejšímu výkonu.

Kompletní výsledkové listiny najdete ZDE





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE