reklama 11A

Koňský trh poprvé na výstavišti v Lysé nad Labem

ikonka

V termínu od 20. do 24. března 2019 se na výstavišti v Lysé nad Labem uskuteční již 50. výstava ZEMĚDĚLEC, jejíž jarní součástí je tradiční prodejní výstava JARO S KOŇMI. Její dvacáté výročí oslaví pořadatelé veletržní novinkou, kterou je KOŇSKÝ TRH.
09.01.2019 16:02  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Jedná se o pilotní projekt prodejní výstavy koní a použitých potřeb pro jezdce, koně a chovatele koní, která v naší republice chybí. Organizátoři tak očekávají, že bude mít velký ohlas mezi odbornou i širokou veřejností.
 
Koňský trh bude rozdělen na dvě části. V první řadě budou mít zájemci možnost nákupu i prodeje veškerého vybavení pro koně, jezdce i chovatele koní, které již u současných majitelů nenachází uplatnění. Ti si mohou pronajmout prodejní stůl (80 x 80 cm) za 100 Kč na den.
 
Druhou částí pak je vlastní prodej koní. Výstaviště Lysá nad Labem nabízí majitelům koní možnost prezentace klisen, hřebců i valachů všech plemen a věkových kategorií na venkovním předvadišti o rozměrech 20 x 40 metrů v areálu výstaviště. Prodejní přehlídka proběhne v několika blocích určených pro hobby a sportovní koně. Koně budou prezentování na ruce či pod sedlem dle rozhodnutí majitele. Představení koně zajistí ve spolupráci se zástupcem předvádějícího profesionální komentátor. Z průběhu celé přehlídky bude zajištěn videozáznam, který bude dostupný následně na internetu.
 
Jelikož se jedná o vícedenní akci, organizátoři nabízí majitelům koní pronájem boxu na ustájení po dobu konání Koňského trhu – tj. jeden až pět dnů (500 Kč na den). Boxy budou umístěny v hale A1, tudíž budou koně prezentováni i mimo dobu vlastní prezentace na předvadišti. Registrační poplatek za koně je 100 Kč za celou akci. Předvést koně je tak možné až pětkrát – od středy do neděle. Kapacita přehlídky je 50 koní za den. Uzávěrka přihlášek je 10. března 2019.
 
Ani v dnešní době, kdy je k dispozici řada specializovaných prodejních internetových portálů, není zejména v případě prodeje koní nic tak přesvědčivé, jako vlastní předvedení nabízeného zvířete, možnost osobního kontaktu s koněm i jeho majitelem. Výstaviště Lysá nad Labem to vše nabízí na profesionální úrovni v komfortních prostorách moderního areálu bez nutnosti ohlížet se na vrtkavost počasí, a navíc s kvalitním servisem.
 
Zdroj: Tisková informace VLL



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE