reklama 11C

Koňské knihy za hubičku s Jezdeckou inzercí

ikonka

Ještě stále nevíte, co dát někomu k Vánocům pod stromeček? Pak vás v nadcházejících deseti dnech budeme inspirovat koňskými knihami s e-shopem Koňské knihy CZ! Kupte si zajímavé knižní tituly doslova za hubičku a přispějte tak současně na dobrou věc!
10.12.2018 00:27  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Akce začíná v pondělí 10. prosince. Postupně vám nabídneme na www.jezdeckainzerce.cz deset knih s koňskou tématikou za počáteční cenu 1 Kč. 
 
U každé z nich budete mít zhruba jeden den na to, abyste prostřednictvím kontaktního formuláře u konkrétního inzerátu nabídli libovolnou částku, za kterou jste ochotni si danou knihu zakoupit – tedy od 1 Kč výše. Získá ji samozřejmě ten, kdo nabídne nejvíce! – Pro upřesnění, nejedná se o „aukci“ s možností přihazování, ale o tzv. „obálkovou metodu“, kdy netušíte až do vyhlášení výsledků, kolik bylo nabídnuto nejvíce.
 
Každý inzerát bude obsahovat kromě původní ceny, popisu a fotografie odkaz do e-shopu Konskeknihy.cz, který produkt věnoval. Provozovatelem zmíněného e-shopu je Arcaro s.r.o. Pokud se vám knihu nepodaří získat za „dobrovolnou částku“, můžete si ji tak koupit za standardní cenu. 
 
Co je však velmi důležité – finanční prostředky získané z akce Koňské knihy za hubičku s Jezdeckou inzercí půjdou na dobrou věc! Na konci listopadu zachvátil jezdecký areál Apolenka ve Spojile u Pardubic mohutný požár. Výtěžek z akce tak věnujeme právě zmíněnému spolku, který jej provozuje. 
 
Sletujte proto od 10. prosince pravidelně web www.jezdeckainzerce.cz a zapojte se do akce Koňské knihy za hubičku s Jezdeckou inzercí.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE