reklama 11B

Konec únorových španělských túr: Chudyba zajistil slovenskou hymnu

ikonka

Nedělí 24. února skončily dvě španělské túry, kde po celou dobu sbíraly přední příčky české a slovenské dvojice. Nejlépe zakončil Bronislav Chudyba, který se radoval z vítězství. Své závěrečné starty předvedly také Zuzana Zelinková i Anna Kellnerová…
24.02.2019 18:14  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Parkur vysoký 130 cm hrál v rámci závěrečného dne Valencia Tour do karet dvojicím v českých a slovenských barvách. Zuzana Zelinková v sedle Linta dojela do cíle této soutěže bez shození a radovala se nakonec s 6. příčkou.

Vydařenější jízdu ale předvedl Bronislav Chudyba, díky jehož výkonu spolu s Pokerface 33 se areálem ve Valencii rozezněla slovenská hymna.

 

Napsali jsme: Sobotní dění ve Španělsku: Kellnerová na place, Chudyba na bedně

 

Stejnému jezdci se dařilo také v Grand Prix, kde na parkuru vysokém 145 cm sedlal Frederikse. Ani v této soutěži slovenská dvojice nechybovala a nakonec se radovala z 8. místa výsledkové listiny. Ve stejné soutěži závodila pod českou vlajkou Zuzana Zelinková, která v sedle Larimy počítala 17 trestných bodů.

V nedaleké Olivě se s tímto mítinkem loučila jediným startem Anna Kellnerová. Česká jezdkyně v sedle Colanda 21 absolvovala parkur vysoký 140 cm. V silné konkurenci bezmála sedmdesáti dvojic si na konto připsala 12 trestných bodů.

Z vítězství v této soutěži se radoval britská hvězda Scott Brash, a to v sedle koně Hallo Frenklin.

 

Kompletní výsledkové listiny z CSI Valencie najdete ZDE, z CSI Oliva ZDE.
Foto: FB Bronislava Chudyby





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE