reklama 11C

Klus potvrdil formu. Zvítězil i v sobotní generálce před VC Ostravy

ikonka

Po vítězství v pátečním vrcholu další zastávky Českého skokového poháru v Ostravě, si další prvenství připsal Marek Klus, a to v hlavní sobotní soutěži. Druhý závodní den zakončilo ostravské finále Amateur Tour…
18.05.2019 20:58  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Se skvělou formou dorazil do Ostravy Marek Klus, který si po pátečním vítězství v S**, připsal další prvenství, a to tentokrát na parkuru vysokém 135 cm, tedy ST*. Základní kolo soutěže stupně ST* se podařilo bezchybně překonat z celkového počtu třiceti startujících pouze čtyřem dvojicím. Nulu zopakovala trojice koní, kteří si tak rozebrali elitní příčky. Stejně jako předešlí den ukázal, že umí pospíchat, Marek Klus v sedle Carebise a nedal tak šanci na výhru svým protivníkům, protože ani jednou nechyboval. Stříbro v této soutěži patřilo Janu Štětinovi v sedle Celana S, který se postavil před Martina Hruškou se Salou Z.

 

Napsali jsme: Marek Klus zahájil ČSP v Ostravě výhrou. Ovládl nejvyšší soutěž dne
 

Obhájce vítězství ve Velké ceně Ostravy z roku 2018 Marek Hentšel v základním kole spolu s Censorem dvakrát chyboval a nakonec tak dokončil s osmi trestnými body.

Soutěž ZL, která zakončila sobotní program, se jela jako ostravské finále Amateur Tour. Z vítězství se na tomto parkuru radovala jediná bezchybná Tereza Rojáková v sedle Corleone.

 

Webové stránky Českého skokového poháru najdete TADY

Ilustrační foto Zenon Kisza





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE