reklama 11A

Klus má nakročeno k loňské obhajobě. V sobotu ovládl v Brně generálku

ikonka

Dvoudenní závody v rámci Českého skokového poháru 2019 vypukly v sobotu 4. května v Brně. Nejvyšší vypsaná soutěž úvodního dne se jela na parkuru stupně ST* a právě tam nenašel přemožitele Marek Klus v sedle Carebise…
04.05.2019 18:51  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Startovní listina nejvyšší sobotní soutěže ST* čítala více jak třicet dvojic, z nichž se devítce bezchybných podařilo probojovat do rozeskakování. Zopakovat čistý výsledek se podařilo hned šesti dvojicím a o konečných výsledcích tak musel rozhodnout čas. Ten měl spolu s nulou na kontě nejlepší Marek Klus v sedle Carebise, který se tak postavil na nejvyšší stupeň vítězů před druhou Terezou Mückovou s Control Me Karsit a Miloslavem Příhodou v sedle Casally.

V sobotních ranních hodinách se uskutečnila kvalifikační soutěž Amateur Tour do zítřejšího finále. Nejlépe si poradila s parkurem vysokým 110 cm Denisa Makerová s Lanaken.

Během sobotního programu čekaly dvě kvalifikační soutěže juniory v rámci Czech Junior Cupu. V obou zářila především Chantal Nová, která v odpolední soutěži na styl L*/L** předvedla dva nejlepší výsledky ze startovního pole a radovala se tak s Quissini z vítězství s hodnocením 8,5 a s Greens Rio Mamore ze stříbra s výsledkem 8,2. Dopolední soutěž s hendikepem L*/L** ovládla Lenka Sikorová s Alcasem za níž se na stříbro postavila již zmíněna Chantal Nová v sedle Greens Rio Mamore.

Výsledkové i startovní listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

ilustrační foto: archiv Jezdci.cz





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE