reklama 11B

Kladruby hostily tradiční dvě Hubertovy jízdy. V plánu je ještě třetí

ikonka

Národní hřebčín v Kladrubech nad Labem pořádá každý rok hned několik Hubertových jízd. První dvě se konaly v říjnu a byly určeny zaměstnancům hřebčína a studentům třetího ročníku kladrubské školy. Třetí otevřená veřejnosti proběhne 2. listopadu.
25.10.2019 12:24  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Ostatní  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

První z celkem tří Hubertových jízd v Kladrubech nad Labem se symbolicky rozloučili s uplynulou jezdeckou sezonou zaměstnanci Národního hřebčína, a to v sobotu 19. října. Jezdci byli rozděleni do tří lotů, které doprovázelo celkem jedenáct zápřeží. Slavnostní zahájení s trubači a přivítáním ředitele hřebčína Ing. Jiřího Machka proběhlo tradičně na hlavním nádvoří.
 
Slavnostní rozlučkovou vyjížďku absolvovali pár dní nato, konkrétně ve středu 23. října, také studenti třetího ročníku Střední školy chovu koní a jezdectví Kladruby nad Labem.
 
Třetí a poslední Hubertova jízda v Národním hřebčíně Kladruby nad Labem proběhne v sobotu 2. listopadu a bude přístupná veřejnosti. Slavnostní nástup bude v poledne na hlavním nádvoří. Více k časovému harmonogramu ZDE.
 
Foto archiv Národní hřebčín Kladruby nad Labem



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE