reklama 11C

Kellnerové závěr CSI v Sharjah. S Catch Me opět nechybovala

ikonka

Česká reprezentantka Anna Kellnerová závodila při závěrečném dnu mezinárodních závodů CSI5* v Sharjah s oběma svými svěřenci. S klisnou Catch me If You Can potvrzuje dobré porozumění, když opět nechybovala. Se Silverstonem G absolvovala Grand Prix.
02.02.2019 21:45  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Během sobotního dne 2. února si Anna Kellnerová připsala s jedenáctiletou klisnou Catch me If You Can na konto další vydařený parkur. Podobně jako předešlý den, ani tentokrát nechybovala. V soutěži 150 centimetrů vysoké nakonec kvůli jednomu trestnému bodu nepostoupila do rozeskakování, s tímto výsledkem se však mohla těšit z dekorovaného dvanáctého místa.

V sedle svého úspěšného Silverstona G stanula na startu náročné Grand Prix s výškou překážek do 160 centimetrů. Česká dvojice nakonec do druhého kola pro jedenáct nejlepších nepostoupila. V tom prvním totiž inkasovali 8 trestných bodů.

Vítězem se stal domácí reprezentant Abdullah Humaid Al Muhairi, který sedlal čtrnáctiletou klisnu po Chacco-Blue, Cha Cha Chu. Další dvě dekorované příčky pak získaly dvě Evropanky, a to Švédka Evelina Tovek s klisnou Dalila de la Pomme a Švýcarka Janika Sprunger s Bacardim VDL.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE