reklama 11A

Kellnerová zahajuje túru po UAE v Abu Dhabi

ikonka

Během ledna se česká reprezentantka Anna Kellnerová představí celkem na čtyřech mezinárodních závodech ve Spojených arabských emirátech. První start ji čeká v dnech 9. – 12. ledna v Abu Dhabi. Sedlat bude i svou novou klisnu…
07.01.2019 18:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

K prvnímu startu v roce 2019 se třiadvacetiletá česká jezdkyně Anna Kellnerová vydává na CSI4*do Abu Dhabi. Nahlášena je celkem se třemi koňmi. Jedná se o třináctiletého valacha Balguera, dále jedenáctiletého Silverstona G a také novou posilu stáje, klisnu Catch Me If You Can.

Během zahajovacího středečního dne se jezdci představí při CSI4* v soutěžích 130 - 145 centimetrů vysokých. Ve čtvrtek pak budou soutěže o 5 centimetrů vyšší. Naopak v pátek je vypsaná pouze jedna soutěž při CSI4*, jinak se pojedou nižší parkury.

V sobotu budou závody vrcholit Grand Prix s výškou do 160 centimetrů, do níž se jezdci kvalifikují ze dvou soutěží. Jedná se o středeční parkur 145 centimetrů vysoký, který se pojede s rozeskakováním, a také o čtvrteční závěrečnou soutěž s výškou překážek 150 centimetrů. I v této zkoušce rozhodne o vítězi jedno rozeskakování na čas.

O výkonech české jezdkyně vás budeme informovat.

 

Startovní a výsledkové listiny budou dostupné ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE