reklama 11C

Kellnerová plánuje na podzim opět závodit. Věří v účast při PlayOffs

ikonka

Česká parkurová jezdkyně Anna Kellnerová plánuje návrat do sedla. Její rehabilitace po nedávném zranění probíhá úspěšně a členka týmu Prague Lions by se ráda představila v nižších soutěžích při jednom ze zářijových mítinků série Global Champions.
19.06.2019 11:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Anna Kellnerová utrpěla zranění na květnových závodech Global Champions League v Madridu, kde také podstoupila operaci. Aktuálně se věnuje rehabilitaci, před čtrnácti dny ale krátce zavítala na závody Global Champions ve francouszkém Cannes. „Moc jsem si to v Cannes užila,“ řekla Kellnerová. „Rekonvalescence probíhá velmi dobře, chodím několikrát denně na fyzioterapii, abych se mohla brzy vrátit do sedla. Zároveň však tomu musím dát čas a neuspěchat to,“ dodala.
 
V předběžných plánech české jezdkyně se rýsuje možnost jejího startu v soutěžích kategorie CSI2* v rámci některé ze zářijových zastávek Global Champions. Podle vývoje zranění a rehabilitace připadají do úvahy závody v Římě (6. 9. – 8. 9.) nebo v St. Tropez (12. 9. – 14. 9.). Samozřejmě doufá a pracuje na tom, aby nechyběla ani při listopadovém vrcholu v Praze.
 
Prestižní seriál Global Champions letos zahrnuje dvacet mítinků a poslední z nich proběhne opět v české metropoli. Galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs se uskuteční v libeňské O2 areně od 21. do 24. listopadu. 
 
Informace o předprodeji vstupenek najdete na adrese www.pragueplayoffs.com. Další podrobnosti o sérii Global Champions jsou na webu www.gcglobalchampions.com
 
Foto David Horváth / CET




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE