reklama 11B

Kellnerová dojela devátá v Grand Prix Dubaje a bodovala do OH žebříčku

ikonka

Dalšího skvělého výsledku dosáhla Anna Kellnerová při svém závodním turné ve Spojených arabských emirátech. V hlavní soutěži mítinku kategorie CSI5*-W v Dubaji obsadila v sobotu 19. ledna s 13letým valachem Silverstonem G v silné konkurenci 9. místo.
19.01.2019 17:11  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Dvoukolová Emirates Airline Dubai Grand Prix se jela na parkuru vysokém 160 centimetrů a jezdci v ní bojovali nejen o umístění, ale také o body do olympijského žebříčku i do Světového poháru Mezinárodní jezdecké federace. 
 
Anně Kellnerové vyšla se Silverstonem G výborně úvodní část, kdy obdržela pouze 1 trestný bod za lehké překročení časového limitu. Do druhého kola se probojovala z páté pozice, a přestože bezchybný výkon se jí zopakovat nepodařilo, s celkovými 9 trestnými body se mohla radovat z konečného 9. místa. 
 
Ještě lepšího výsledku dosáhla naše reprezentantka v předešlé soutěži do 145 centimetrů, v níž s Balguerem skončila pátá. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto Markéta Nováková / CET



Cesta českého skokového týmu na olympiádu do Tokia se komplikuje.Po změnách kvalifikačního systému v roce 2018 se naděje na účast družstva jevily jako velmi reálné. „Drobná“ úprava FEI těsně po startu kvalifikačního období však významně mění situaci!
 

ČTĚTE VÍCE ZDE!


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE