Kellnerová a Vingrálková v New Yorku. Za Prague Lions půjdou Belgičané

ikonka

V pátek začíná v New Yorku předposlední kolo základní části série Global Champions. Do první části GCL nastoupí za Prague Lions jeho belgičtí členové. České reprezentantky Anna Kellnerová a Sára Vingrálková odstartují v rámcových soutěžích CSI5*.
23.09.2022 10:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

 
Páteční část dvoukolové soutěže Global Champions League v New Yorku odstartuje v 15:30 hodin místního času, což je ve 21:30 středoevropského letního času. 
 
Předcházet jí bude o tři hodiny dříve rámcová soutěž CSI5* s výškou překážek do 145 centimetrů. Startovat v ní budou i dvě české reprezentantky – Sára Vingrálková na čtrnáctiletém valachovi Duke G a Anna Kellnerová v sedle osmiletého hřebce Joyride. 
 

Psali jsme: New York hostí parkurovou Global Champions. Maher útočí na třetí titul

 

Obě Češky se představí i v hlavní soutěži dne s překážkami vysokými do 155 centimetrů. Půjdou však pouze v části určené pro jednotlivce na konci startovní listiny. Vingrálková, jež je členkou družstva Hamburk Giants, má nahlášeného Kas-Sini DC. Kellnerová s klisnou Catch Me If You Can Old celou soutěž uzavře jako padesátá startující. 
 
Také tým Prague Lions půjde až v závěru týmového klání jako šestnáctý v pořadí. Pieter Devos si zvolil pro páteční účast devítiletého valacha Nascar van´t Siamshof, Niels Bruynseels nastoupí s desetiletým Matadorem. Přímý přenos je možné sledovat prostřednictvím GCTV.
 
Foto: poskytlo tiskové středisko Global Champions