reklama 11D

Kdekoliv, i na cestách. Návod, jak poslouchat internetové EquiRadio.cz

ikonka

Přesně před týdnem začalo vysílat internetové rádio o koních EquiRadio.cz, které rozšířilo nabídku obsahu mediální skupiny EQUINET. Jeho velkou výhodou je, že si jej můžete pustit doslova kdekoliv. Můžete u toho třeba řídit, nebo jezdit na koni.
27.10.2021 18:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Někteří uživatelé však stále trochu tápají, jak EquiRadio tzv. naladit. Je to přitom velmi snadné. Pro lepší přehled jsme si pro vás připravili sérii návodných otázek a odpovědí. Můžete si je přečíst níže, nebo poslechnout POD TÍMTO ODKAZEM!
 
Jak si mám pustit EquiRadio?
Stačí navštívit internetovou adresu www.equiradio.cz nebo www.equitv.cz. EquiRadio totiž sdílí společný web s internetovou televizí EquiTV, která vysílá již od roku 2009. Funkční je také více počeštělá adresa www.jezdeckeradio.cz. Ta, stejně jako doména EquiRadia vás nasměřuje přímo na stránku s kontinuálním přehrávačem audio obsahu.
 
Jsem na stránce EquiRadia a nic mi nehraje. Co mám dělat?
Pokud se vám zvuk automaticky nespustil, stačí kliknout na úvodní obrázek s naznačenou ikonkou pro přehrávání – tzv. tlačítkem PLAY.
 
Vidím titulek a popis pořadu, ale místo něj mi tam hraje nějaká reklama…
Ano, před každým příspěvkem se vám přehraje jeden desetisekundový reklamní spot či sponzorský vzkaz. Je to jeden ze způsobů, jak financovat provoz EquiRadia a jsme velmi rádi, když nás touto cestou podporují reklamní partneři. Věříme, že deset vteřin je snesitelná doba i bez možnosti přeskočení inzertního prostoru.
 
Když chci poslouchat jednotlivé příspěvky, musím mít otevřené okno přehrávače?
Ne, nemusíte, a to ani na mobilních zařízeních! To je právě velká výhoda oproti videím. Když zamknete display u mobilu, tak se vám video přestane přehrávat. To ale neplatí u audia, které hraje dál. Samozřejmě i u stolního počítače můžete nechat obsah EquiRadia běžet na pozadí a otevřít si v samostatné liště internetového prohlížeče jiný obsah.
 
Co mám dělat, když chci poslouchat nepřetržitě všechny aktuální příspěvky? 
Ve většině případů nemusíte dělat nic, zejména pokud obsah přehráváte na stolních počítačích, tabletech či mobilech s operačním systémem android a mnohé další. O něco komplikovanější to mají ti, kteří mají operační systém IOS, tedy zařízení značky Apple. Apple se totiž v rámci aplikace Safari rozhodl automatické přehrávání blokovat. Tuto funkci by však mělo být možné ovládat i u jiných zařízení. Je tak na vás, jak si tento režim upravíte. V případě, že máte automatické přehrávání blokované, pak po skončení každého příspěvku musíte pustit ten následující.
 
Pořad, co právě hraje, už mě nebaví. Můžu ho nějak přeskočit? 
Ano, pomocí kurzoru nebo prstem na dotykových displejích jednoduše klikněte ve spodní části přehrávacího okna na konec audio souboru, který zobrazuje délku přehrávaného pořadu. Během okamžiku budete přesměřováni na následující pořad.
 
Chci si naopak vybírat jen určitý obsah, protože nemám zájem poslouchat příspěvky o všech možných koňských odvětvích. Co mám dělat?
Pak doporučujeme kliknout v horizontálním menu na položku AUDIO, kde najdete v první řadě příspěvky řazené dle publikace. Můžete si však zvolit řazení podle žánru, nebo jednotlivých pořadů. Jejich nabídka postupně poroste, ale již nyní v obsahu najdete pořady o jednotlivých jezdeckých disciplínách, podkasty našich moderátorů, ale také audiotéku toho nejlepšího z webu Jezdci.cz.
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský

Jak se vám líbí nové EquiRadio.cz?

celkem hlasů: 2

Hlasování skončilo.

Moc se mi líbí, budu ho poslouchat pravidelně. 0 / 0%
Docela dobrý, občas si něco poslechnu. 0 / 0%
Nelíbí se mi, audio obsah mě vůbec neláká. 0 / 0%
Ještě jsem EquiRadio.cz nenavštívil. 2 / 100%



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE