reklama 11D

Kamil Papoušek s mladými koňmi ve Wiener Neustadtu šestkrát vítězný!

ikonka

Opakovaně se dekorování v rakouském Wiener Neustadtu účastnil Kamil Papoušek se svými mladými koňskými svěřenci a z toho šestkrát dosáhl příčky nejvyšší. Šestidenního mezinárodního mítinku se účastnili také další čeští reprezentanti.
07.07.2019 20:39  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Velmi úspěšný zahraniční výjezd má za sebou Kamil Papoušek. Ve Wiener Neustadtu se opakovaně účastnil dekorování v rámci soutěží pro mladé koně a z toho hned šestkrát zvítězil. Již v úterý byl díky bezchybnému výkonu ex aequo na prvním místě s pětiletým Cherradem, což se mu podařilo znovu i ve středu. V šestiletých pak dosáhl dalšího prvenství s klisnou Charlyn a v sedmiletých  s valachem Great Feeling. V sobotní Youngster Tour pak s pětiletým Cherradem dosáhl nejrychlejšího času v rozeskakování, bohužel však jednou chyboval, což je odsunulo na čtvrtou příčku, nicméně mezi šestiletými si vítězství nenechal ujít a s časem o dvě sekundy lepším než druhá domácí dvojice si s klisnou Charlyn zajistil prvenství. Dekorování se účastnil také při sobotní Youngster Tour pro sedmileté a to na třetí příčce s koněm Great Feeling.
 
Vedle toho v soutěžích Elite Tour zazářila rovněž Alžběta Malcová s klisnou Bluebelle, nejvíce zejména ve středu, když se po bezchybném základním kole i rozeskakování společně umístily na druhé příčce.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE