reklama 11B

Juniorský skokový tým čeká první CSIO. Do světa míří i další jezdci

ikonka

První dubnový víkend se blíží a s ním řada zahraničních akcí, na které se chystají doslova zástupy českých reprezentantů. Juniorský skokový tým vyráží na CSIOJ do Belgie, militaristy čeká CCI v Polsku a k severním sousedům jedou také drezurní jezdci.
02.04.2019 16:40  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12A

Aktuální fotografie z Opglabbeeku zaslal Lukáš Najman
 
Do belgického Opglabbeeku se přihlásili na první letošní CSIOJ čeští junioři. Mítink se koná ve dnech 4. - 7. dubna. Na přihláškách figurují Sofie Najmanová, Petra Pařenicová, Linda Portychová, František Stružinský a Kateřina Tomanová. V dětské kategorii bude startovat Laura Najmanová.
 
Senioři se představí na parkurových závodech CSI v Arezzu, kde setrvává už druhý týden Filip Doležal a Anna Held. Zuzana Zelinková bude závodit v Gorla Minore v Itálii a Martin Řezníček je nahlášen do CSI v Lanakenu v Belgii. Do Nizozemí se vypravila Anna Kellnerová, která bude skákat v Kronenbergu.
 
Drezurní jezdci nastoupí do CDI v polském Zakrzowě. Nikola Feherová pojede pony úlohy, do dětské kategorie je nahlášená Marie Lumbachová. Libuše Mencke a Pavla Rubíčková nastoupí do úloh v rámci CDI3*.
 
Početná ekipa zamířila do Polska na mezinárodní závody ve všestrannosti. Do čtyřhvězdové obtížnosti nastoupí Petr Lacina a Kamikatze, Petr Myška na Obora´s Shut It Out a Eliška Opravilová s Dunkasem. Do CCI3* se chystá Eliška Orctová s Bonusem, Robert Pokorný na Floor a Miroslav Trunda s Shutterflyke.
 
Osm jezdců okusí CCI1*. Na přihláškách figurují Michaela Haderková, Ulrika Kopřivová, Eliška Opravilová, Miloslav Příhoda, Betty Richterová, Barbora Seligová a Natalia Tarabini. 
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE