reklama 11A

Juniorský freestyle v Zakrzowě zajela Eva Vavříková za 74,5 procenta!

ikonka

Vůbec nejvyššího českého hodnocení z celého reprezentačního výjezdu do Zakrzowa dosáhla v nedělním juniorském freestylu Eva Vavříková. Vítězství jim uniklo o pouhé desetiny procenta. Vysokého hodnocení dosáhla také v kategorii pony Tereza Matoušková.
27.10.2019 18:25  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Mezinárodní drezurní závody v polském Zakrzowě na konci října vyvrcholily nedělními volnými sestavami. Excelentní výkon předvedla česká juniorka Eva Vavříková v sedle valacha Siracusy. Sbor rozhodčích ohodnotil úlohu této dvojice úctyhodnými 74,475 procenty, což ji zařadilo na skvělé třetí místo, navíc s velmi těsným rozdílem necelých čtyř desetin procenta od vítězné Němky Caroline Lass s Felicianem.
 
V kategorii juniorů startovaly také další Češky. Eliška Skřivanová s koněm Farewell byla s 68,4 procenty jedenáctá, Julie Sekaninová a Handiness s 67,405 procenty třinácté a Anna Humplíková s Gembriou Sih s 62,750 procenty šestnácté.
 
Vysokého hodnocení dosáhla také pony jezdkyně Tereza Matoušková v sedle valacha Coelenhage's Las Vegas. Získala celkový výsledek 70,485 procent a umístila se na šesté příčce ze čtrnácti startujících. Barbora Kavanová a Icarus van de Bulksehoeve předvedli v té samé soutěži úlohu za 66,825 procent.
 
Na úrovni Intermediate I prezentovala svou volnou sestavu Kamila Kotyzová s Linetem a výsledných 66,830 procent je zařadil na desátou pozici. Velmi jistě v této soutěži zvítězila litevská reprezentantka Sandra Sysojeva a Furst hodnocená 74,660 procenty.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto Jana Vavříková




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE