reklama 11D

Jump & Travel Tour Zduchovice spojuje parkur, gastronomii a cestování

ikonka

O víkendu 19. - 20. října startuje nový seriál Jump & Travel Tour Zduchovice. V období října až března přinese celkem šest kol a v rámci každého z nich představí prostřednictvím kvalitní gastronomie jinou zemi. První jsou na řade československé hody.
17.10.2019 13:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
První kolo nového skokového seriálu Jump & Travel Tour Zduchovice proběhne o víkendu 19. až 20. října a účastníci budou mít možnost utkat se v celkem pěti vypsaných túrách, konkrétně Pony, Children&Junior, Amateur, Profi a Youngster Tour.
 
"Základní myšlenkou skokového seriálu Jump & Travel Tour Zduchovice je zaměření každého z šesti kol na konkrétní zemi, kterou představíme formou její typické gastronomie," popisuje ředitel závodů Ladislav Krulich. "První kolo patří Československu, připravili jsme tedy pro naše návštěvníky klasickou českou zabijačku, slovenské halušky a další." Součástí sobotního programu bude i ochutnávka vín a večerní promítání filmu Léto s gentlemanem.
 
Druhé listopadové kolo pak zavede účastníky do Francie, v půlce února navštíví Itálii, na přelomu února a března Asii a v březnu Ameriku. Finálové kolo se pak ponese v duchu cesty kolem světa. Konkrétní termíny jsou následující:
 
1. kolo: 19. - 20. 10. 2019
2. kolo: 9. - 10. 11. 2019
3. kolo: 15. - 16. 2. 2020
4. kolo: 29. 2. - 1. 3. 2020
5. kolo: 14. - 15. 3. 2020
6. kolo: 28. - 29. 3. 2020
 
První a poslední kolo se bude konat na venkovním kolbišti, ostatní pak v jezdecké hale. Během těchto kol mohou jezdci sbírat body do žebříčku ve výše uvedených jezdeckých túrách, které jim budou automaticky započítávány pro daný seriál. Jezdec může v konkrétní soutěži startovat maximálně na třech koních, bodovat však může pouze s jedním a to s tím lépe umístěným. Vítězem seriálu Jump & Travel Tour se stane jezdec s nejvyšším ziskem bodů v každém z žebříčků.
 
Velmi lákavé jsou na celém seriálu také speciální ceny. "Pro vítěze všech kategorií jsou na závěr připraveny krom finančních cen také ceny cestovatelské," uzavírá Ladislav Krulich.
 

Pravidla seriálu se dočtete na TOMTO ODKAZU.

 

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz





Štítky: Zduchoviceskoky
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE