reklama 11B

Josef Malinovský: Původně měl Jezdecký festival po pěti letech skončit

ikonka

Už jen 14 dní zbývá do startu 6. ročníku Jezdeckého festivalu. Nechybělo mnoho, a tato akce by již byla definitivně historií. „Nebýt Královického dvora, Jezdecký festival by nepokračoval,“ prozradil v rozhovoru jeho organizátor Josef Malinovský.
08.03.2019 01:07  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D
 
I když se Jezdecký festival uskuteční v roce 2019 již pošesté, bude mít zároveň premiéru, a to v Královicích u Slaného. V Královickém dvoře se totiž uskuteční poprvé. Pět let se konal na výstavišti v Lysé nad Labem, odkud se nyní přesouvá na severozápad od Prahy. 
 
„My jsme se neměli přesunout nikam, původně jsme avizovali, že Jezdecký festival skončí, ale zároveň jsme avizovali, že dál budeme chtít pořádat finále Zimního jezdeckého poháru. U toho jsme zůstali, ale pak se začala rozvíjet myšlenka, že bychom mohli udělat přece jenom nějakou odlehčenou formu Jezdeckého festivalu. Nebýt Královického dvora, Jezdecký festival by nepokračoval,“ říká Josef Malinovský.
 

Poslechněte si celý video rozhovor s Josefem Malinovským – POD TÍMTO ODKAZEM

 

 

Jezdecký festival 2019 v Královicích u Slaného se koná od 22. do 24. března. Podrobnosti najdete na adrese www.jezdeckyfestival.cz





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE