reklama 11A

John Deere Derby 2019 v Martinicích ovládl Trunda. Dojel první a třetí

ikonka

V Martinicích u Březnice pokračoval v pátek 5. července již třetím dnem parkurový mítink Memoriál Jana Papouška 2019. Jedním z vrcholů dne bylo John Deere Derby, které ovládl Miroslav Trunda. S Trinkou-Ruf zvítězil a na Shutterflyke dojel třetí.
05.07.2019 22:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Do pátečního John Deere Deby 2019 v Martinicích u Březnice nastoupilo 17 dvojic, z nichž tři nedokončily. Ostatní si s kurzem zahrnujícím jak parkurové, tak terénní překážky poradily bez potíží. Jen jedna jediná ovšem dokázala dojet do cíle v čase kratším, než je 150 sekund. Podařilo se to Miroslavu Trundovi s Trinkou-Ruf, jehož čas byl 149,84 vteřiny.
 
Trunda se radoval i z třetí příčky na koni Shutterflyke. V tomto případě potřeboval k projetí trati 153,04 sekundy. O jednu desetinu tak zaostával za druhou umístěnou Barborou Kamírovou v sedle Vanessy Mae. 
 
Závěrečnou soutěží dne byl parkur stupně ST*, na jehož start se postavilo 53 účastníků. Pět si poradilo se všemi nástrahami bez penalizace. V čase 78,94 zvítězila Michaela Refková s Grace. Na dalších příčkách se umístili se svými koňskými svěřenci Linda Portychová, Sergej Motygin, Petra Pařenicová a Filip Doležal. 
 
Kompletní výsledky najdete na webu www.csi-martinice.cz, příp. pod odkazem níže.
 
Foto Zenon Kisza - www.fotokisza.com




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE