reklama 11D

Jezdecký zpravodaj: Češi úspěšní ve Zduchovicích, odstartoval ČSP

ikonka

S postupující sezonou je čím dál těžší vměstnat všechny důležité jezdecké akce do Jezdeckého zpravodaje. V jeho vydání s číslem 05-06 vám připomeneme české úspěchy na CSIO Zduchovice, start ČSP, pokračování Global Champions, dostihy a mnohem více.
15.05.2019 15:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Hlavní článek Jezdeckého zpravodaje číslo 05-06 je věnovaný parkurovým závodům CSIO ve Zduchovicích, kde se čeští reprezentanti v kategorii dětí, juniorů a mladých jezdců blýskli skvělými výkony. Zapomenout jsme nemohli také na CAI Rudolfův pohár v Kladrubech nad Labem.
 
Pozornost jsme věnovali i startu Českého skokového poháru, který má za sebou dvě kola. Za zmínku stál jistě úspěšný výjezd voltižní ekipy na CVI Budapešť i výkony Prague Lions v dalších závodech Global Champions. Připomeneme si první parkurové závody, které po mnoha letech proběhly na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli a prostor dostali i pardubické dostihy. V rubrice Krátce pak najdete pestrý výběr z mnoha závodů. 
 
Jezdecký zpravodaj 2019 s číslem 05-06 vyšel 15. května! Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a stáhněte si zmiňované aktuální vydání!




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE