reklama 11A

Jezdecký festival 2019 startuje za necelý týden. Už máte vstupenky?

ikonka

Už jen necelý týden zbývá do startu Jezdeckého festivalu. Ten během tří dnů (22. až 24. března) nabídne v Královicích 27 soutěží ve 4 disciplínách, bohatý doprovodný program a pestrou nákupní zónu. Kupte si vstupenky v předprodeji o 50 % levněji!
15.03.2019 16:06  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V Královicích u Slaného se rozhodně při Jezdeckém festivalu nudit nebudete. Kromě sportovního programu, který poběží doslova od rána do večera, budou moci diváci zhlédnout zajímavý doprovodný program. Jezdci si před startem venkovní sezony budou moci v obchodní zóně zakoupit všemožné vybavení nejen pro sebe, ale i pro své koně. 
 
Během víkendových dnů dostanou nejmenší návštěvníci možnost povozit se na ponících, každý pak bude mít příležitost zažít na vlastní kůži projížďku kočárem po Královickém dvoře a jeho okolí.
 
Vstupenky na Jezdecký festival v Královicích u Slaného jsou v předprodeji s 50% slevou prostřednictvím sítě GoOut. Zatímco na místě jednotlivci zaplatí 100 Kč a rodiny s dětmi 200 Kč, přes internet je to přesně polovina. Třídenní vstupenky jsou k dispozici on-line pro jednotlivce za 100 Kč, pro rodiny za 200 Kč. Podrobnosti najdete na internetových stránkách www.jezdeckyfestival.cz
 
Ilustrační foto Kateřina Návojová



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE