reklama 11A

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 47 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 47. týden roku 2018. Zima už se ukazuje v plné síle. Česká reprezentace však nezahálí a chystá se na řadu výjezdů. Těšit se můžeme také na další mítinky Světového poháru.
19.11.2018 11:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Český kalendář nabízí v předposledním listopadovém víkendu hobby akce v Suché a v Mělníku. Oficiální závody se nekonají. Česká reprezentace však vyjíždí do hal do zahraničí.
 
Roman Duchač, Filip Doležal a Iva Eisermannová se představí na CSI v Kronenbergu. V Lieru bude skákat Charlotte de Moussac. Početná ekipa míří do Polska na CSI Leszno. Startovat tam budou Jiří Hruška, Vladislava Humplíková, Marek Klus, Valentýna Kuková a Mariana Michlíčková. 
 
Pokračuje seriál Světového poháru. Šesté parkurové kolo hostí Madrid. Tam se zároveň bude závodit v drezuře při CDI-W. Jezdci čtyřspřeží pojedou o body v Maastrichtu.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE