reklama 11D

JEZDCI.cz již 9 let přinášejí nejaktuálnější informace ze světa koní

ikonka

Ve čtvrtek 10. 10. v 10:10 hodin uplynulo přesně devět let od spuštění zpravodajského webu JEZDCI.cz. Od té doby jej zaplnilo 22.500 redakčních příspěvků, 6.000 záznamů závodů i 4.000 monitorovaných zpráv odjinud.
10.10.2019 10:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Zpravodajský portál JEZDCI.cz se za dobu své existence dostal na absolutní špičku mezi koňskými weby v České republice s výrazným přesahem na Slovensko. 
 
Společně s internetovou televizí EquiTV.cz, inzertním webem Jezdeckáinzerce.cz, ale také dalšími periodiky jako jsou např.: Jezdecký zpravodaj, Jezdecký katalog, Jezdecký kalendář či televizní Jezdecký magazín, tvoří nejsilnější tuzemskou mediální skupinu se zaměřením na koně a jezdecký sport. 
 
Web JEZDCI.CZ se od svého prvního spuštění již několikrát výrazně modernizoval a průběžně se přizpůsobuje jak potřebám redakce, tak samozřejmě i potřebám více jak 30.000 uživatelů, kteří u nás měsíčně vytvoří přes 100.000 návštěv a prohlédnou si při nich téměř čtvrt milionu stránek. 
 
Na obsahu stránek JEZDCI.CZ každý den pracuje celý tým lidí, pro které jejich činnost není jen zaměstnáním, ale i posláním. Děkujeme všem našim pravidelným návštěvníkům a v neposlední řadě také reklamním partnerům, díky nimž můžeme veškerý obsah poskytovat cílovým uživatelům zcela zdarma!



Štítky: Jezdci.cz
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE