reklama 11D

Jezdci reportují. Staňte se součástí nejlepšího zpravodajství o koních

ikonka

Zpravodajský web Jezdci.cz spustil nový formát stručného aktuálního zpravodajství, jež doplňuje stávající články a videa publikované na homepage. Kategorii KRÁTCE, určenou primárně pro rychlé informace ze zajímavých akcí, najdete v menu vedle ČLÁNKŮ.
07.08.2020 09:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
V záhlaví stránek Jezdci.cz nyní vedle stávajících sekcí ČLÁNKY, MONITORING a ZÁVODY najdete také KRÁTCE.
 
Tvůrci krátkých zpráv se můžete stát i vy a přispět stručnými informacemi, fotkami či videi ze zajímavých akcí spojených s koňmi. Chcete-li obohatit naše zpravodajství, můžete nám kdykoliv na e-mail: info@jezdci.cz zaslat fotografie či videa z jezdeckých, dostihových či chovatelských událostí. Důležité je, aby byly pořízené na šířku, nikoliv na výšku, a to ideálně ve formátu 16:9.
 
V případě jezdeckých závodů by se mělo jednat primárně o snímky vítězů, případně nejlepších českých účastníků, vrcholných bodů programu. U větších sportovních akcí jako jsou např. mistrovství či mezinárodní mítinky se však může jednat i o rámcové části programu. 
 
Zkrátka, pokud si myslíte, že by váš příspěvek mohl zaujmout širší spektrum čtenářů či diváků, neváhejte nám poslat obrazový materiál, doplněný o základní popisky: CO? KDY? KDE? KDO? Nezapomeňte uvést označení zdroje: tj. celé jméno autora a v případě, že nejste autorem vy, navíc prohlášení, že autor s publikací souhlasí, resp. disponujete publikačními právy.
 
Krátké zprávy z různých disciplín jsou novou součástí zpravodajství Jezdci.cz, v jehož rámci denně publikujeme články a rozhovory z různých oblastí spjatých s koňmi. Informační servis nejsledovanějšího koňského média v České republice tvoří také zpravodajské pořady a videa internetové televize EquiTV, dvakrát týdně populární podcasty a pravidelně aktualizujeme také monitoring článků o koních, jezdectví a dostizích v českých médiích.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE